Centre Obert: Moviment i Vídeo-Acció

MOUENARTS MOVIMENT acció cultural i social pel desenvolupament de les persones i el territori, celebra avui 10 de Maig la finalització del projecte juvenil Centre Obert: Moviment i Vídeo-Acció (Sacseja II).

MOUENARTS des de l’1 de febrer (continuant amb la iniciativa Sacseja-Abúcies realitzat en el INS Montsoriul’últim trimestre 2018), ha desenvolupat un projecte d’acció de caràcter artístic, social i cultural per a joves sobre “Moviment i Vídeo-Acció” al Centre Obert. Aquesta activitat ha estat realitzada amb el suport de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament d’Arbúcies.

Les accions realitzades i dirigides per Sara García-Guisado, han estat de diversa naturalesa, sent el focus principal: moviment corporal, pensament crític i creativitat. La temàtica central ha estat la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.
Una dotzena de joves han participat al llarg del procés creatiu, que finalment ha derivat en un vídeodansa i una performance sobre la figura de “Olimpe de Gounges”, que va ser presentat en el marc de les activitats programades per l’Àrea d’Igualtat, elmpasado 8M Dia Internacional de la Dona, en la Llar de Jubilats.

Publicat per saragarciaguisado

Bailarina, Docente, Creadora en Danza Contemporánea y otras Artes del Movimiento. Dirección Artística en Laboratorios de creación relacionados con Movimiento + Arte + Tecnología + Comunidad + Territorio. Impulsora de Proyectos Escénicos, Sociales y Culturales tanto en ámbito rural, local como Internacional. Divulgadora Cultural por el sector de la Danza y sus derivados.

%d bloggers like this: