SACSEJA ARBÚCIES un viatge artístic des de l’moviment cap a la PERFORMANCE

SACSEJA és un projecte d’Acció Comunitària enfocat a joves de 1a de l’ESO que busca enfortir el “sentiment de pertinença al grup” en clau positiva i des d’una actitud pro-activa, emfatitzant els valors i relacions interpersonals, així com donant lloc a la singularitat de cadascun d’ells…, treballant a través de les Arts del Moviment com a principal eina d’expressió i comunicació entre el grup i cap a la comunitat.

Metodologia i desenvolupa: Sara García-Guisado.

SACSEJA ARBÚCIES – PERFORMANCE un viatge Artístic des de l’moviment, la creació i la comunicació cap a la Performance….,  ès un projecte de MOUENARTS__MOVIMENT. acció cultural i social pel desenvolupament de les persones i el territorio.

Publicat per saragarciaguisado

Bailarina, Docente, Creadora en Danza Contemporánea y otras Artes del Movimiento. Dirección Artística en Laboratorios de creación relacionados con Movimiento + Arte + Tecnología + Comunidad + Territorio. Impulsora de Proyectos Escénicos, Sociales y Culturales tanto en ámbito rural, local como Internacional. Divulgadora Cultural por el sector de la Danza y sus derivados.

%d bloggers like this: