Comencem SACSEJA Arbúcies

Divendres que ve 19 comencem el projecte SACSEJA ARBÚCIES.

Acció i expressió artística, moviment, creativitat i realització d’una performance per a estudiants d’1° de l’ESO de l’Institut Montsoriu.

Animem als pares dels joves al fet que animin als seus fills/as a participar en aquest taller, ja que són molts els valors que treballarem mitjançant diferents dinàmiques al llarg de les sessions.

Les relacions socials seran el principal eix de treball i analitzarem com transformar i reflectir aquestes observacions en acció artística, tot això sense perdre de vista “el joc i l’expressió corporal” com a eines de comunicació. A més, cal destacar el valor que representa estar submergit en un procés creatiu per a cadascun dels participants. Aquesta, serà una meravellosa oportunitat per establir llaços afectius entre companys/as de classe i enfortir així, el sentiment de “pertinença” al grup.

Un viatge des de l’individu cap a la comunitat.

Publicat per saragarciaguisado

Bailarina, Docente, Creadora en Danza Contemporánea y otras Artes del Movimiento. Dirección Artística en Laboratorios de creación relacionados con Movimiento + Arte + Tecnología + Comunidad + Territorio. Impulsora de Proyectos Escénicos, Sociales y Culturales tanto en ámbito rural, local como Internacional. Divulgadora Cultural por el sector de la Danza y sus derivados.

%d bloggers like this: