PAISATGE DANSA

Proecte Paisatge Dansa de Sara Garcia-Guisado

Ahir 18 de Maig va tenir lloc la presentació de la memòria audiovisual (videodansa) resultant de l’activitat realitzada en el marc del projecte Paisatge Dansa entre gener i març  en el INS Miquel Martí i Pol de Roda Ter, Barcelona.

PAISATGE DANSA a RODA DE TER - Barcelona

VER VÍDEO Paisatge Dansa – INS Miquel Martí i Pol

La idea principal d’aquesta acció, conduïda per Sara Garcia-Guisado, ha estat donar una nova visió a la temàtica de “moviment, paisatge natural i humanitzat” dins de la Signatura de Ciències Socials participant estudiants de 1r d’ESO.

Paisatge Dansa pretén fusionar l’activitat artística en la vida rural i a la naturalesa, reflexionant l’espai obert com un lloc carregat de possibilitats a desenvolupar en àmbit creatiu, pedagògic i artístic, així com per ser habitat des de les diferents poètiques del moviment, amb una mirada des de videodansa.

PAISATGE DANSA s’un projecte promogut por MOUENARTS

Publicat per saragarciaguisado

Bailarina, Docente, Creadora en Danza Contemporánea y otras Artes del Movimiento. Dirección Artística en Laboratorios de creación relacionados con Movimiento + Arte + Tecnología + Comunidad + Territorio. Impulsora de Proyectos Escénicos, Sociales y Culturales tanto en ámbito rural, local como Internacional. Divulgadora Cultural por el sector de la Danza y sus derivados.

%d bloggers like this: